Kontra-peticija: TV Pink vas poziva da podržite rijalitije

Pokret "Kreni-Promeni" saopštio je danas da je TV Pink pozvala svoje gledaoce da na svom portalu potpišu peticiju da se produži emitovanje rijalitija.

Učestvujte u peticiji: Da li ste da TV Pink obnovi dozvolu za emitovanje programa na nacionalnoj frekvenciji i da se produži emitovanje rijalitija?" stoji u peticiji koju je TV Pink pokrenula.

"Ali, za razliku od peticije "Kreni-Promeni" na kojoj se u realnom vremenu može pratiti rast broja potpisnika, Pinkova peticija skriva koliko građana je do ovog trenutka podržalo njihovu peticiju, što baca sumnju na regularnost prikupljanja potpisa", naveo je direktor pokreta Savo Manojlović.

Pokret "Kreni-Promeni" za nedelju dana sakupio je više od 115.000 potpisa građana za oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Hepi zbog emitovanja neprimerenog sadržaja.

  • Ljuba

    16.06.2022 22:23
    Podrzavam Zadruga
    Podrzavam pink sta se ima drugo gledati na tv .
    Gledati vesti ili bilo šta drugo .kome se ne dopada nek ugasi tv ili prebaci kanal.
    Toliko .poštovanje za sve .
  • Dušan

    15.06.2022 08:30
    Kako podržati Pink peticiju
    Kada popunim anketu, i kada pošaljem, dijalog je sledeći:
    "došlo je do greške, osvežite stranicu, i probajte ponovo".
    I tako već danima u nedogled.
  • Mile

    13.06.2022 18:50
    Koja obmana
    Sad sam glasao za NE, proslijedio dalje kaže Mile je podržao peticiju napravio sam skrean shot na početku sa brojem učesnika i sa procentima za ZA i za NE nakon par minuta glasalo je preko 100 ljudi ali do promjene nikakve nije došlo procenti su ostali ne promijenjenih. Što znači da su u samom startu odredili 90 :36% za ZA naprema 9:64% za Ne. Ili svi koji glasaju za NE glasali su ustvari za DA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija