Lažna dojava o bombi u zgradi gde su redakcije Kurira i Monda

Kontradiverzione ekipe MUP-a utvrdile su da je dojava o postavljenoj bombi u zgradi redakcija Kurira i Monda bila lažna, objavio je portal Mondo.
 Lažna dojava o bombi u zgradi gde su redakcije Kurira i Monda
Foto: 021.rs (arhiva)

Kako je navedeno, policiji je danas stigla dojava da je bomba postavljena u zgradi Adria Media Group, u kojoj se nalaze Mondo, Kurir i Espreso.

Na teren su odmah izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a naređena je hitna evakuacija zaposlenih.

Nakon pregleda zgrade, ekipe MUP-a utvrdile su da je dojava o postavljenoj bombi lažna.
 
Adria Media apelovala je na ambasadore zemalja članica EU, OEBS-a da se oglase u vezi sa lažnim dojavama koje stižu na adresu medija, škola, tržnih centara, državnih ustanova, bolnica i svih ostalih institucija.
  • Nemanja

    09.06.2022 23:32
    @@
    @NS-LIMAN
    Iz iskustva:
    1. radnici u kladionicama ne bi znali da otvore mail, i/ili
    2. lihvarski vlasnici iste im ne bi dozvolili da zatvore lokal, sve i da je bomba zaista postavljena, niti bi posetioci iste marili za to (kocka je bolest zavisnosti a punjenje tiketa/ruleta/binga im je olakšanje/terapija)

    @Kosta
    Zaposleni i čitaoci/gledaoci istih su na mentalnom nivou malo većem od pecanja na "click here, napaljena Sonja na samo kilometar od tebe, a i princ iz Nigerije želi da vas kontaktira oko nasledstva" ;)
    Verovatno je isti slučaj i sa mailovima o postavljenim bombama, ti ljudi su nebrojeno puta stvarno rizikovali živote pišući o nečemu što se vlasti ne sviđa (tu ubrajam i 021, naravno)
  • Kosta

    09.06.2022 19:21
    Interesantno je i to da ni jedna dojava o postavljenoj bombi nije stigla u N1, Nova, Danas, tv Nova S...Vrlo interesantno!
  • NS-LIMAN

    09.06.2022 16:46
    Zanimljivo

    Svedoci smo svakodnevnih dojava o postavljenim bombama u školama, bolnicama, tržnim centrima ali baš nijedna dojava u KLADIONICAMA koje niču kao pećurke u gradu. Dosta zanimljivo????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija