Odloženo ročište na suđenju Jovanjica 1

Odloženo je ročište u postupku Jovanjica 1 zbog toga što su spisi predmeta i dalje u Vrhovnom kasacionom sudu.
Odloženo ročište na suđenju Jovanjica 1
Foto: 021.rs (arhiva)
Kako prenosi N1, odbrana prvooptuženog Predraga Koluvije je uložila zahtev za zaštitu zakonitosti protiv pravosnažnog rešenja o produženju kućnog pritvora.
Sudsko veće je spise predmeta prosledilo Vrhovnom kasacionom sudu, koje treba da donese odluku o tome, ali do današnjeg ročišta predmet nije vraćen u Specijalni sud.
Naredno ročište zakazano je za 19. jul.
 
Droga je u Jovanjici pronađena krajem novembra 2019, a suđenje u postupku Jovanjica 1 traje od oktobra 2020. Optužnica tereti Koluviju za organizovanje kriminalne grupe koja je proizvodila i stavljala u promet opojne droge.
  • Branka,

    10.06.2022 11:34
    Blago vama sudije na obrazu. Dobili ste nalog da dodje do zastarevanja slucaja i utrkujete se ko ce bolje gazdu da opsluzi.
  • lala

    10.06.2022 08:00
    Što se nisam iznenadio
    Svaka afera i kriminal iza kojeg stoji država, jer njeni predstavnici imaju udela, ostaje bez epiloga. Da je običan smrtnik neko krivično delo izvršio bio bi na svim televizijama i brzo procesuiran. Zato je naše tužilaštvo jadno i sramno za svoju profesiju, a narod ih plaća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija