VIDEO: Džip Žandarmerije uleteo u kiosk u Beogradu, troje povređeno

Tri osobe povređene su u udesu koji se jutros oko 9:30 časova dogodio na uglu ulica Kralja Milana i Svetozara Markovića u Beogradu.
VIDEO: Džip Žandarmerije uleteo u kiosk u Beogradu, troje povređeno
Foto: 021.rs
Kako je objavio portal Nova.rs, do nezgode je došlo kada je vozilo Žandarmerije udarilo u kiosk.
Nekoliko portala je objavilo da su povređeni radnica kioska stara 56 godina, kao i jedan muškarac star 28 i još jedna 27-ogodišnja osoba.
 
Prema nezvaničnim informacijama, vozilo stranih oznaka prošlo je na crveno, a vozilo Žandarmerije je da bi izbeglo nesreću udarilo u kiosk.
 
Na terenu je nekoliko patrola policije i vozila hitne pomoći.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Teme

udes
  • meriot

    13.06.2022 10:22
    @/
    Da tri dam jedan obronameran savet posto vidim da uopste nisi moj prethodni komentar shvatio, da li ne zelis da shvatis ili ne mozes, ne znam, tako da bi svako dalje objasnjenje bilo uzalud.
    Posveti se malo svom zivotu koji je po svemu sudeci jako dosadan. Kad odes u neku drzavu EU, kojoj tako tezis, neces imati vremena da sedis i pises DISKRIMINATORNE komentare po ceo dan, moraces da radis!
    Sve najbolje ti zelim od srca !
    PS. U mnogim drzavam EU se govor mrznje i diskriminacija kaznjava i osudjuje, ali ako ce ti biti lakse i ako ces biti relaksiraniji nakon sto ovde prospes niz uvreda,kleveta i nelogicnosti o ljudima u RS,onda slobodno nastavi, verujem da ce ti mnogi oprostiti u znak dobre volje. Sve zarad tvog blagostanja. Nastavi da mrzis i pises, ako ti je tako lakse.
  • Ž

    12.06.2022 19:13
    Đura će ti oprosti što te tukao...
  • Zovem se Stevo

    12.06.2022 18:52
    Inače
    I vrabci na grani znaju da policija laže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.