Vučić ponovo o predstojećoj zimi: Brinem se, biće teško za sve nas

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se veoma brine kako će se stvari razvijati u narednom periodu, naročito naredne zime, jer nije siguran kako će da se okonča sukob u Ukrajini.
"Brinem za zimu naročito, zato što je nafta ponovo skočila, struje nigde biti neće, a gasa - to je pitanje. Biće teška zima za sve nas", rekao je Vučić.
On je rekao da država nastoji da ide napred i da je očuvana mogućnost da se i dalje gradi ono što je započeto, a da bi to bilo i lakše da ima "još više odgovornosti u pojedinim državnim organima".
"Plašim se da imamo mnogo nepoznatih u toj jednačini. Svaki dan analiziram šta se zbiva, dobro poznavajući sve svetske aktere u ovom trenutku", rekao je on.
 
Vučić je rekao da se mnogi ponašaju kao da im je Srbija "najlakša meta", ali da se država bori i čini sve što je u skladu sa mogućnostima i to polako počinju da shvataju i oni koji imaju drugačije mišljenje.
 
"Imamo fer pristup i prema zapadnim i istočnim partnerima. Kažemo svima u lice šta mislimo. I svaki dan nam analitičari govore da nećemo moći više da sedimo na dve stolice. Ljudi, vi niste razumeli kada smo 100 puta rekli - mi imamo svoju politiku. I to hrabro kažemo i jednima i drugima", dodao je on.
  • Temerinac

    14.06.2022 15:10
    Samo ti nemoj da izdas i uvedes sankcije Rusiji. Sto se mene tice podnecu i zimu i racune . I odma da kazem nisam Vucicev bot, pljujem ga na sva zvona ovde
  • pape

    14.06.2022 14:12
    Alo, bre
    Di mi je Limanac da nas malo ohrabri sa nekom svojom parolom dana, doskočicom... Mislim, stvarno u ovakva vremena, morao bi češće da se javlja.
  • Joca

    14.06.2022 13:17
    Vama neće biti teško ali nama hoće!
    Da li je neko skoro bio u prodavnici? Šta ste kupili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.