Nakon dva meseca u bekstvu predao se policajac koji je sarađivao sa Šarićem

Policajac M. R, koji je osumnjičen da je bio član kriminalne grupe Darka Šarića, predao se danas, saznaje Tanjug.
Nakon dva meseca u bekstvu predao se policajac koji je sarađivao sa Šarićem
Foto: 021.rs
On se nadležnima predao nakon dva meseca u bekstvu, a osumnjičen je u istrazi koja je protiv Šarića i pripadnika njegove grupe pokrenuta sredinom aprila zbog više teških krivičnih dela. 
Inače, Specijalni sud u Beogradu je 10. juna na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal produžio pritvor za još 30 dana Darku Šariću i ostalim osumnjičenim članovima njegove organizovane kriminalne grupe koji su uhapšeni sredinom aprila.
Šariću i Urošu Radovanoviću je produžen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi sakrili ili uništili dokaze i da ne bi uticali na svedoke, kao i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom roku.
 
Advokatu Dejanu Lazareviću je produžen pritvor da ne bi uticao na svedoke, sakrio, uništio ili izmenio dokaze i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.
 
Dušku Mirkoviću je produžen pritvor da ne bi u kratkom vremenskom roku ponovio krivično delo.
 
Na ovo rešenje okrivljeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbe krivičnom vanpretresnom veću u roku od tri dana.
  • frka

    14.06.2022 15:19
    kao na naplatnoj rampi
    Uvek se neko zrtvuje za siri interes.
  • Bezbednjak

    14.06.2022 14:52
    Morao je da sačeka da mu prođe prijava za subvencionirani stan, pa nije stigao odmah da se javi drugarima u PS. Ako je položio zakletvu i primljen na posao u zadnjih 10 godina, prijava za stan važi, a prijava za zloupotrebu službenog položaja takođe "važi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija