Zdravko Ponoš osniva stranku, pozvao građane da predlože ime

Bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i drugoplasirani predsednički kandidat Zdravko Ponoš objavio je na Viber grupi "Naš Ponoš" da je odlučio da osnuje političku organizaciju.
Ponoš je pozvao građane da mu pošalju predloge za njeno ime, prenosi "Danas".
"Smatrao sam da je potrebno da vam se svima i lično obratim ovim putem i obavestim vas o dešavanjima koja nam predstoje. Sagledavajući situaciju u našoj zemlji i izazove koji se pred njom nalaze na međunarodnom, a što je još bitnije na unutrašnjem planu, odlučili smo da radimo na formiranju nove političke organizacije koja će se oslanjati na vrednosti i političke stavove koje sam zastupao tokom predsedničke kampanje", napisao je Ponoš.
On je građane pozvao da se angažuju zajedno, kako bi doprineli da Srbija bude bolje mesto za život, i pozvao ih je da sami izaberu na koji način bi bili deo organizacije.
 
Ponoš je članove grupe pozvao i da mu ideje, sugestije i savete, kao i predloge za ime organizacije, pošalju na mejl adresu zdravkoponos.rs@gmail.com.
 
"Još jednom se zahvaljujem na dosadašnjoj podršci i siguran sam da ćemo svi zajedno doprineti bržim i toliko potrebnim temeljnim promenama našeg društva. Vaš Ponoš", navodi se u poruci.
  • zgađen

    16.06.2022 16:46
    Izmileli ispod kamena
    Predlažem "duhovitim" predlagačima da razmisle o novim imenima za stranku na vlasti i njene satelite. Odavno je vreme da se neznalice, preletači, narcisi, diktatori, lopine i falsifikatori nazovu pravim imenima. Takođe i za "duhovite" postoji odgovarajuće ime, ali ono nije baš za štampu.
  • PPP

    16.06.2022 15:30
    Partija Privrede i Poljoprivre
    Partija Privrede i Poljoprivrede ili PPP. Stranka koja bi bila protivteza glasackoj masini javnog sektora i penzionera. Cak bi i medju penzionerima imali glasace , a to su oni kojima porodice rade u privredi
  • Обсервер

    16.06.2022 12:05
    Спин
    Господин генерал се јавља са дна бунара у који је упао. Вероватно је стигла нова транша подршке са стране, проценили Они да је још перпективан, само му још фали име странке. Беспослен поп и јариће крсти. Колика је награда за нови лого ? Ајмо дизајнери, крените у креацију.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.