Izazvao udes vozeći sa 3,48 promila alkohola

Policija u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv muškarca (48) zbog ugrožavanja javnog saobraćaja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Izazvao udes vozeći sa 3,48 promila alkohola
Foto: Pixabay

On se sumnjiči da je, danas, na Čukarici, vozeći "dačiju logan" sa 3,48 promila alkohola u organizmu naleteo na "opel korsu", kojom je upravljala 41-godišnja žena.

Vozaču je određeno zadržavanje u policiji.

Tokom noći, beogradska policija isključila je iz saobraćaja dvadesetdvogodišnjeg mladića koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.
 
Policija ga je zaustavila, oko 23.20 časova, na uglu Ruzveltove i Dalmatinske i utvrdila da vozi pod dejstvom kokaina, kao i da ne poseduje vozačku dozvolu odgovarajuće kategorije.
 
Protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
  • Steva

    18.06.2022 15:13
    okanoviću reaguj
    Jeste li vi sigurni da je mladić vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ? Ma proverite vi ovalnost kočnica za svaki slučaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.