Stefanović o optužbama Hrkalović: Odgovoriću na laži u narednih 48 sati

Ministar odbrane Nebojša Stefanović saopštio je danas da je bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović iznela "novi talas laži" protiv njega i najavio odgovor u narednih 48 sati.
Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za Objektiv prethodno je optužila Stefanovića, bivšeg ministra unutrašnjih poslova, da je štitio grupu Veljka Belivuka i prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
Stefanović je u saopštenju naveo da je nebrojeno puta lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su, kako je rekao, protiv njega u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi, prenelo je Ministarstvo odbrane.
Naveo je da će s tim nastaviti još jače, jer, kako je rekao, napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka.
 
"Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka", rekao je on.
 
Precizirao je da će u narednih 48 sati odgovoriti na sve laži koristeći, kako je naveo, samo istinu i argumente.
  • DžiajDžo

    20.06.2022 06:55
    trgovina puterom
    piramidalni koruptivni sistem podrazumeva, da svi u okviru piramide vlasti (lože), kako kod nas, tako i u svetu, znaju sve o svima i ćute.
    Kada dodje do incidenta, loža samo napravi novi (skuplji, suludiji i nemogućiji) projekat, koji će svima doneti benefite, a medjusobna radpodela se vrši po proporcionalnom dogovornom (puterskom) principu.
    Svaki član lože ima 3 kolone, kao kod Preferansa ili Bridža, što predstavlja hijerarhijski položaj.
    Narod je za njih samo kolateralni ulog, čip.
    U prevodu sa engleskog, jeftin.
  • Imre

    19.06.2022 23:29
    Gluvi telefoni
    Ma nista nije bilo,mi se igrali gluvih telefona koje su nam bile dve konzerve i spaga izmedju njih.Stvarno kako je to moguce da funkcionise,a ovi nam uvaljuju razne pametne,bidi Bog snama sta kupujemo.
  • Smrdijestina

    19.06.2022 22:44
    Kakistokratija - jedna rec da se opise ova radikalsko-talibanski rezim, gde je organizovano-kriminalna sekta ("stranka") otela Republiku od gradjana i unistava je na svim nivoima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija