Nebojša Stefanović najavio: Danas u 13:30h o tome šta se krije iza laži o meni

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je da će se danas u 13:30 časova na svom Jutjub kanalu obratiti građanima i odgovoriti na sve optužbe koje je na njegov račun iznela Dijana Hrkalović.
Nebojša Stefanović najavio: Danas u 13:30h o tome šta se krije iza laži o meni
Foto: 021.rs
Stefanović je u objavi na Instagramu napisao: 
"Danas u 13:30 časova - Šta se zapravo krije iza laži o meni koje se danima plasiraju u medijima".
Bivša sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović u intervjuu za Objektiv.rs iznela je niz optužbi na račun bivšeg ministra policije a sadašnjeg vojske Nebojše Stefanovića, između ostalog da je prislužkivao predsednika Aleksandra Vučića. Takođe, ona ga je označila kao glavnog krivca za brojne druge afere. Jedna od optužbi je i da je Stefanović lično štitio klan Veljka.
 
Stefanović je na ove optužbe reagovao tako što je najavio da će u naredna dva dana izneti argumente protiv, kako ih je nazvao, laži Hrkalović.
  • Pera lozac

    21.06.2022 15:35
    Dobar ovaj radikalsko-talibanski influenser od duhovog vodje sekte...
  • pajo patak

    21.06.2022 14:43
    14:43
    nema laži iza kojih se kriju laži
  • Dragan

    21.06.2022 13:51
    yutube
    Dobro a gde je taj njegov kanal?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.