Izabrano 15 članova programskog saveta RTS-a

Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizija Srbije (RTS), izabrao je 15 članova Programskog saveta RTS-a.
Izabrano 15 članova programskog saveta RTS-a
Foto: 021.rs
Oni su, na devetoj redovnoj sednici, izabrani sa liste od 30 kandidata koje je predložio Odbor skupštine Srbije za kulturu i informisanje, objavio je večeras RTS na svom sajtu.
Izabrani su Žarko Rakić, Srđan Arsenijević, prof. dr Dragan Nikodijević, prof. dr Ivana Milovanović, Gordana Raković Rudović, Slađana Ostojić, Marija Nikšić, Jakša Šćekić, Vladimir Palikuća, Oliver Njego, Miroljub Ranđelović Rasinski, Ivan M. Petrović, Jelena Vlku, Vesna Bjelić i Zoran Ostojić.
Izbor je obavljen u skladu sa Zakonom o javnim medijskim servisima i Pravilnikom o postupku i uslovima izbora imenovanih lica u JMU RTS.

Teme

RTS
  • Dragan

    22.06.2022 09:26
    Ah
    Na referendum litanje-dal želite javne medijske servise ?Ja smatram servis da kad mi nešto zatreba da servis uradi a me da gledam klero nacističke,pplitičke emisije.Eh nekad je RTB bio ppjam televizije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija