VIDEO: Objavljen snimak hapšenja petorice beogradskih makroa

Pet članova organizovane kriminalne grupe uhapšeno je u Beogradu zbog sumnje da su se udružili radi vršenja krivičnih dela i posredovali u vršenju prostitucije.
Uhapšeni su R. M. (43), S. T. J. 43), S. D. (33), G. S. (51) i Đ. A. (25), svi iz Beograda.
Sumnja se da su oni, od januara do sredine juna ove godine, iznajmljivali stanove na teritoriji grada u kojima su boravile devojke koje su vrbovali da se bave prostitucijom.
Pripadnici organizovane kriminalne grupe terete se da su putem sredstava javnog informisanja organizovali oglašavanje prostitucije, kao i da su najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima.
 
Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.
 
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 
  • Novi Sad

    22.06.2022 16:13
    Iskreno
    Iskreno legalna prostitucija mi nije problem, trgovine ljudima se grozim. Ja bi ovog uhapsio samo zbog majice.
  • mile

    22.06.2022 12:27
    Uhapsite glavnog ako imate muda.
  • H

    22.06.2022 11:58
    Ili svi
    Ili niko!
    Hapsite sve ili legalizujte prostituciju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.