Šapić: Dozvola da se blokira auto-put je bila greška, ja bih slao policiju

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ocenio je da blokada auto-puta zbog nezadovoljstva radnika kragujevačkog Fijata potencijalno znači da se ulazi u "anarhično stanje".
On je dodao da takva greška ne sme da se ponovi.
Šapić je objasnio da je napravljena greška kada je dozvoljeno građanima nezadovoljnim najavom izgradnje rudnika litijuma da blokiraju auto-put u Beogradu i naveo da bi on zbog toga poslao policiju.
"Mislim da je to bila odluka predsednika države iz najbolje namere kada je dozvolio da se - bez obzira na broj, a nije izašlo 500.000 ili milion ljudi - zatvori auto-put", rekao je Šapić za Insajder.
 
On je ocenio da zatvaranje auto-puta, do kojeg je došlo zbog nezadovoljstva radnika kragujevačkog Fijata, potencijalno znači da se ulazi u "anarhistično stanje".
  • Advokat

    25.06.2022 17:56
    Sramota
    Šapiću kako te nije sramota? Slao bi policiju na ljude koje ste oterali na biro? Svaka čast naprednjaci!
  • Moje

    23.06.2022 17:03
    Stap i sargarepa
    -Da bi on ( AV ) na kraju drame bio sargarepa,naredjeno Sapicu da glumi Stap(ic). Vise puta vidjeno u raznoraznim formama i situacijama...
    -Ono sto raduje jeste da zbog susne godine sargarepa sve manje i manje, tesko ce biti vrhovnom prevarantu da nalazi, nece mu pomoci ni mnogo vise S(t)apica.....
  • Nenad

    23.06.2022 15:17
    Samo on nek ćuti...hm...ovo je jadna Srbija gde je ovaj na vlasti..Jadan moj Bg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.