FOTO: Beogradska policija traga za dvojicom osumnjičenih za izazivanje opšte opasnosti

Beogradska policija intenzivno traga za, za sada nepoznatim muškim osobama.
Ove osobe sumnjiče se da su na teritoriji Beograda izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti.
Mole se građani koji prepoznaju osobe sa fotografija da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd. 
 
Brojevi telefona na koje je potrebno javiti se sa informacijama su 064/8923-140 i 011/279-75-01.
 
  • D

    24.06.2022 20:59
    @Zemlja čudesa
    Ovo je klasičan primer balkanskog inata.
    Da bi se nešto promenilo u institucijama (ili bilo gde), prvo narod treba da pokaže dobru volju i jedinstvo. Tek sa takvim primerom narod ima jak argument da kaže "[institucijo] moraš i ti da radiš svoj posao".
    U protivnom se dobije obrnuti efekat, gde svako pljuje svakog i čeka drugog da uradi nešto uz izgovor "zašto ja, nije moj posao".
    I? Pa prođe život. Evo, meni je prošlo 40 godina i sve je isto kao i kada sam bio klinac.
    Moram samo da podsetim na jednu stvar (što je i odličan primer) - biciklistička inicijativa se lepo organizovala i dobijaju šta god da traže, dok porodilje još uvek jedu ono sra**e od hrane. Dakle može se sve, samo se treba okupiti i dovoljno smarati institucije, a ne čekati.
  • Komsija

    23.06.2022 11:26
    Slab ulov
    Recimo da sam prijavljivao prvog komsiju koji je ujedno uzurpirao tudju kucu i bavio se proizvodnjom razih opijata gde su se jos skupljali i razna sumnjiva lica, dobijao sam odgovor da je slabo krivicno delo. Pored saksija na terasi i svega cemu sve to vodi, galami,glasnoj muzici svinjcu u kuci i oko kuce, to i dalje nije bio signal da reaguju. A tek konflikata izmedju doticnih komsija..sve to nije dovljno bilo.
    Tek kad je dosla elektrodistribucija i ustanovila da se struja ne placa, iskljucivsi im struju, sami su otisli.
    Eto toliko servisu za bezbednost gradjana!
  • Komša

    23.06.2022 10:25
    E da vidimo
    Zašto tako ne objave ime, prezime i sliku narko dilera pa da znaš ko ti je u komšiluku. Za njih postoji pretpostavka nevinosti. Katastrofa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.