VIDEO: Izvršitelji opet pokušali da isele porodicu iz nepostojećeg objekta, traže više policajaca

Izvršitelji jutros nisu iselili porodicu Vukasanović iz kuće u Prilepskoj ulici 7, u beogradskoj opštini Savski venac.
VIDEO: Izvršitelji opet pokušali da isele porodicu iz nepostojećeg objekta, traže više policajaca
Foto: 021.rs
Oni su došli u pratnji policije, ali su naišli na zaključanu dvorišnu kapiju. U dvorištu je bilo oko 30 građana koji su došli da spreče iseljenje porodice Vuksanović.
Posle kraće prepirke, izvršitelji su otišli do obližnjeg objekata kako bi napisali zapisnik, a potom su se vratili da pročitaju zapisnik, u kome se navodi da zahtevaju da se u najkraćem roku, uz prisustvo svih nadležnih službi i mnogo više policajaca, omogući sprovođenje rešenja o iseljenju porodice Vuksanović.
U zapisniku se dodaje da jutros nije moglo da se sprovede izvršenje, jer bi, kako pretpostavljaju, došlo do fizičkog sukoba.
 
 
Združena akcija "Krov nad glavom" saopštila je da je izvršenje zakazano, iako je dokazano da predmet izvršenja ne postoji, a pored brojnih dokaza na poslednjem ročištu koji se vodi oko vlasništva nad novoizgrađenim objektom, čak su i poverioci izjavili da je u pitanju novi objekat i da su oni bili vlasnici mnogo manjeg koji sada ne postoji na toj adresi.
 
Suđenje oko novog objekta je u toku i sud je odredio veštačenje, a jedina osoba koja je presudila da može da oduzme novu kuću na osnovu presude za nepostojeću je izvršiteljka Mirjana Dimitrijević, naveo je "Krov nad glavom". 
  • E

    24.06.2022 08:54
    E
    Eee nekada je bilo casno biti Milicioner a sada....olicenje,kriminalca sa zastitom drzave,zbog kojih ceim se porodice,sramiti a neke se vec sada,srame!!! Stop ovoj mafiji!!!
  • Рон Џереми

    23.06.2022 16:01
    Ова извршитељка се увек појављује у "проблематичним" исељењима.
    Сигуран сам да то није слчајно, тј да је она нечији"специјалац".
  • BGD 011

    23.06.2022 15:08
    Izvrsitelji su zasticeno zlo..
    Tvrdim da svi izvrsitelji spadaju u klasu veoma bogatih gradjana Srbije i da poseduju veliki broj nekretnina otetih od gradjana Srbije do kojih su dosli na nelegalan nacin spregom sa drzavom i sudovima. Cist kriminal.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija