"Sloga": Šta sledeće da očekujemo od Šapića - pendrečenje naroda?

Sindikat Sloga upozorio je da je izjava Aleksandra Šapića da blokada auto-puta ne sme da se ponovi i da bi on poslao policiju, nagoveštaj da će se gradonačelnik ponašati kao "šerif i sudija".
"Sloga": Šta sledeće da očekujemo od Šapića - pendrečenje naroda?
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Šapić je ovo prokomentarisao povodom toga što su juče nezadovoljni radnici Fijata blokirali deo auto-puta u Beogradu. Šapić je rekao da ta blokada znači da se ulazi u "anarhično stanje".
Potpredsednik Sloge Pavle Heđeši je, u pisanoj izjavi, istakao da je kao odbornik u Skupštini Beograda zaprepašćen nagoveštajem gradonačelnika da će, umesto socijalnog dijaloga sa nezadovoljnim radnicima, razgovarati arumentima sile i pendreka.
"Šta sledeće od njega da očekujemo? Gradski zakon protiv sindikata, zabrane radničkih i građanskih okupljanja radi iskazivanja nezadovoljstva, pendrečenje naroda koji su se okupili radi solidarnosti", zapitao je Heđeši. 
  • Nd

    23.06.2022 19:53
    Ns
    Sapicu stidi se,sram te bilo gladne ljude......
  • A

    23.06.2022 13:17
    A
    A staste mislili...batine i samo batine! Diktatura trazi jos vecu tiraniju! Po meni mislim daim je odbrojavanje definitivno pocelo jos najavljeni protesti za 1 Juli ...bice vrelo......?!
  • Tjax

    23.06.2022 12:57
    Nista gore od
    Glupih siledzija na vlasti, RIP srbijo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.