Policija pozvala Nebojšu Stefanovića i Dijanu Hrkalović na razgovor

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović pozvani su na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole MUP-a.
Kako je MUP naveo u saopštenju, oni su pozvani na razgovor "radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti".
MUP je naveo i da je to učinjeno po nalogu Višeg javnog tužilaštva. 
Bivša sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović u intervjuu za Objektiv.rs iznela je niz optužbi na račun bivšeg ministra policije a sadašnjeg vojske Nebojše Stefanovića, između ostalog da je prislužkivao predsednika Aleksandra Vučića. Takođe, ona ga je označila kao glavnog krivca za brojne druge afere. Jedna od optužbi je i da je Stefanović lično štitio klan Veljka.
 
Ministar odbrane Nebojša Stefanović je na njene optužbe reagovao tako što je izjavio da je Hrkalović iznela bujicu laži o njemu, tvrdeći da je bila na odmoru u Izraelu sa jednim od vođa kavačkog klana. Rekao je da je Hrkalović imala veze sa članovima kriminalnih grupa, da je sa njima bila u intimnim odnosima, a da je retoriku prema njemu promenila kada je promenila advokata.
  • Nik

    23.06.2022 20:04
    Zanimljivo je da Hrkalovićka ima isti glas i govor kao Nebojša. Ako ne gledate ekran, ne znate ko govori. Da nije to ista osoba, samo se preobuče po potrebi?
  • Hm

    23.06.2022 17:32
    Vauuu
    Gde je zakazano venčanje?
  • Steva

    23.06.2022 17:26
    čekaćemo Godoa

    Glas razuma
    23.06.2022 • 14:14
    NE-PADA-MI-NA-PAMET da čitam ovu i slične vesti.
    ..........................................................................................
    Živim za dan kada će doći normalna vlast i pokrenuti istrage.

    Eeee, nečekaćeš se prijatelju a trebaće ti bar jedno dva do tri živoota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.