Stefanović i Hrkalovićeva dali iskaze u Sektoru unutrašnje kontrole

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i nekadašnja državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijana Hrkalović dali su iskaze u Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.

Posle davanja iskaza, Stefanović je ocenio da svojim saznanjima može da pomogne.

"Uvek ću se odazivati na pozive državnih organa da dam svaku informaciju za koju smatraju da je relevantna. Završili smo sve, verujem da smo dodatno neke detalje rasvetlili, to je dalje u rukama tužilaštva i tužilaštvo će dalje voditi računa", naveo je ministar.

Dodao je da veruje da će rasvetliti slučajeve i da će "doći do istine".
 
"Imam poverenje u državne organe", kazao je Stefanović.
 
Kako piše N1, Dijana Hrkalović posle izlaska iz zgrade nije davala izjave okupljenim novinarima.
 
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je u četvrtak da će Sektor unutrašnje kontrole MUP-a po nalogu tog tužilaštva obaviti razgovore sa Stefanovićem i Dijanom Hrkalović u svojstvu građana, prvenstvo zbog ispitivanja navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.
  • D

    25.06.2022 08:28
    D
    Sve je ovo ista bagra,koju treba zatvoriti na visegodisnje robije!!! Orgijali,otimali,zastrasival,bogatilise....normalno sve uz zastitu,drzave jer sami,nisu sposobni nista uraditi!!! Mrssss bagrooooo
  • Nikola

    24.06.2022 21:15
    *
    Na kraju će za sve odgovarati neki jadnik dok će ovo dvoje ispasti joši nevini. Kako su samo držali govore i napadali sa govornice. Zemljo otvori se.
  • Gavril

    24.06.2022 19:09
    Do kada planiraju da od ove zemlje prave cirkus? Do kada će trajati rijaliti ministara i kriminalaca? Do kada će trajati srozavanje ugleda ove države i njenih institucija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.