Građanima obećano po 15.000 dinara da letuju u Srbiji, pogledajte ko na to ima pravo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je najavio da će oko 200.000 građana steći pravo da od države dobiju vaučer od 15.000 dinara za godišnji odmor.
Građanima obećano po 15.000 dinara da letuju u Srbiji, pogledajte ko na to ima pravo
Foto: Pixabay
Vučić je rekao da pravo na to imaju penzioneri, nezaposleni, đaci, studenti, korisnici svih vrsta pomoći, ratni vojni invalili i civilni invalidi, kao i zaposleni čija primanja ne prelaze 70.000 dinara.
"Oni će imati pravo da od svoje države dobiju vaučere od 15.000 dinara, 200 hiljada lica ima pravo na ovo, dajemo tri milijarde dinara u kešu građanima samo da provedu deo odmora na teritoriji Srbije", rekao je Vučić.
On je zamolio ljude da razmisle, da deo odmora provedu u Srbiji i dodao da očekuje ogromno interesovanje za tu meru koja za cilj ima pre svega upoznavanje s lepotama zemlje.
  • BahrijaVaučer

    15.08.2022 13:50
    Ja sam imala rezervaciju u Soko Banji za 4 avgust dobila sam vaučer 23 jula isplatila sam smeštaj prevoz boravišna taksu znači sve isplaćeno vaučer treba mesec dana da prođe dabi ga realizovao ja ga nisam mogla realizovan jel sam se vratila iz Soko Banje 14 svakako Nejma mesec dana neko prodaje ja dobijem kasno nemogu ga realizovan tako da ni penzionerima ništa nije bolje nego zaposlenim ali je najlakše pljuvat po penzionerima ja i moj suprug nismo išli na odmore more Banje planine jel smo gradili radili bez kredita djecu školovali a sad kad možemo uspijem dobit vaučer nemožemo realizovan isplatili smo ti 10 dana malo uživali a kome je toliko krivo na nas penzionere nek razmisli oni idu na more u Grčku Tursku Tunis Španiju itd a mi nismo videli more pozdrav svima i dobrim i zlobno narodu.
  • Duda

    28.06.2022 10:26
    Ma više mi je muka od vaučera i svega! To je biznis postao! To nije 15.000din.već ima "sposobnih" koji od 10 penzionera pokupe vaučere. To je već 150.000 din. I šta sa tim? Može banja, može keš... Sve može! Ekonomski tigar...
  • Dejan

    28.06.2022 08:20
    Bezati glavom bez obzira
    Daje???????Daje ono sto smo mi vec zaradili.Program ove izdajnicko fasisticke vlasti se upravo zasniva na toma da ukradu od gradjana i onda isti taj novac im "DAJU".Vucic daje.Ne daje on nista,nego nas vodi u dalju propast.Klasne razlike su sve vece, i vakum je sve veci,tako da kad taj vakum pukne bice svasta.Lice ove vlasti je bahatost i unizavanje obicnog coveka ,to se vidi po izjavama Vucica,Sapica,Malog,Vesica itd itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.