Apel MUP-a: Građani, koristite uređene plaže koje imaju spasioce i ne ulazite u vodu pijani

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve građane, naročito roditelje sa decom, da ukoliko osveženje od letnjih vrućina traže na rekama i jezerima, koriste isključivo uređena kupališta.
Apel MUP-a: Građani, koristite uređene plaže koje imaju spasioce i ne ulazite u vodu pijani
Foto: 021.rs
"Građani treba da koriste uređena kupališta sa spasilačkom službom", izjavio je danas komandir ronilačkog voda Marko Mladenović. 
Povodom početka letnje sezone, Mladenović je upozorio građane da u vodu ne ulaze u alkoholisanom stanju, neposredno nakon obroka, i da ne precenjuju svoje plivačke sposobnosti. 
 
Mladenović je građanima koji koriste polovna vozila i objekte poručio da poštuju sve propise i da prilikom boravka na njima nose zaštitnu opremu.
  • Boki

    27.06.2022 23:20
    A da MUP i rečna policija počnu da rade svoj posao?
    Pa majmune sa MORSKIM gliserima koje teraju po reci 80 na sat i više - udalje i propisno kazne. Talasi koje izazovu dubokim V gazom razbiše obale i priobalje. I takođe ove sa skuterima koji idu tik uz glave kupača ništa manjom brzinom. Ostale ne. I ove što mrežare i industrijski izlovljavaju ribu. Npr. i npr.

    ...msm, samo predlog...
  • pera

    27.06.2022 11:01
    apel MUP-u
    Prestanite da maltretirate srpski narod i da radite kao privatno obezbdjenje sns mafiji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.