Prvog dana podeljeno više od 20.000 vaučera

Ministarka turizma Tatjana Matić izjavila je za RTS da je do 20 časova u poštama podeljeno 20.553 vaučera za odmor u Srbiji.
Prvog dana podeljeno više od 20.000 vaučera
Foto: Pixabay

Pošte su danas počele da primaju molbe i da izdaju turističke vaučere od po 15.000 dinara, izjavio je v.d. direktor "Pošte Srbije" Zoran Đorđević.

Za vaučere mogu da se prijave penzioneri, nezaposleni, studenti, ratni i vojni invalidi, civilni invalidi, oni koji ostvaruju pravo na tuđu negu i pomoć, oni koji imaju poljoprivredna gazdinstva i zaposleni koji imaju primanja manja od 70.000 dinara.

Ministarstvo turizma pozvalo je ugostitelje u Srbiji da se prijave radi realizacije dodele vaučera za subvencionisano korišćenje usluge smeštaja u ugostiteljskim objektima.
  • Ja

    28.06.2022 08:48
    Hm
    Siromašni, a svi imaju dodatne novce za leškarenje. Cudno, a kukamo da je sve skupo!
  • Eon

    28.06.2022 07:09
    Tigrova ima pravih i lažnih
    Priličan broj lošije situiranih se javio, a biće ih još. Sada treba neko da objasni otkuda toliko prijavljenih u ekonomskom tigru.
  • Nenad

    28.06.2022 05:37
    Sledi tok novca
    "Drzava" kao daje meni vaucer jer sam siromah, ja vaucer koristim u privatnoj banji ili hotelu, oni prebace pare sns klanu, a sns klan (prvobitno "drzava") onda nama posalje "racun" u vidu povecanih nameta. Da se Vlasi ne sete!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija