Borović: Državni projekat "Jovanjica" izaziva paniku kod vlasti, strah da Koluvija ne progovori

Advokat Borivoje Borović ocenio je da je slučaj "Jovanjica" nekom svojim delom "zasigurno državni projekat", na šta ukazuje "panika koju taj slučaj izaziva kod vlasti".
Borović: Državni projekat "Jovanjica" izaziva paniku kod vlasti, strah da Koluvija ne progovori
Foto: Pixabay
"Očigledno da iza Jovanjice stoji ili državni organ, ili privatni biznis u koji su umešani ljudi iz samog vrha vlasti. To je bilo imanje koje su štitili Bezbednosno-informativna agencija (BIA), Vojno-obaveštajna agencija (VOA) i policija, te se nije očekivalo da će iko ikada ući na pomenuto imanje i uhapsiti njegovog vlasnika Predraga Koluviju", rekao je Borović za današnji list Nova.
On je istakao da na to ukazuje situacija da sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o "Jovanjici" dok je taj slučaj u toku i "iznosi tvrdnje poput te da Koluvija ne treba da bude u pritvoru, jer nije ubio ne znam koliko ljudi".
"Čini mi se da čak i tu vidimo paniku koju slučaj Jovanjica izaziva kod vlasti i očigledni strah da Koluvija ne progovori", kazao je advokat.
 
Borović je, komentarišući navode da je Koluvija prilikom privođenja pozvao brata predsednika Srbije Andreja Vučića naveo da "iako je tužilaštvo to demantovalo, postoji telefon u predmetu koji nije veštačen".
 
Na poljoprivrednom imanju "Jovanjica", čiji je većinski vlasnik Predrag Koluvija, 2019. godine pronađeno je 1,6 tona marihuane.
  • Korto

    28.06.2022 15:48
    Stigli botovi sa minusima, mora da je istina.
  • Milan NS

    28.06.2022 13:13
    @Zebra
    Neeeee, to se tako radi u normalnim zemljama.
    Kod nas se to sve radi ispod žita i na ulici, zato se nikad neće legalizovati.
    A drugo se 100% slažem
  • Mićo

    28.06.2022 12:21
    @ R
    Druže uzmi koji čas gramatike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija