Nakon smrti žene kod Leskovca, u kući pronađeno telo muškarca glave zalivene u beton

Telo žene B. S. iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi u dvorištu kuće.
Nakon smrti žene kod Leskovca, u kući pronađeno telo muškarca glave zalivene u beton
Foto: 021.rs
Potom je, kako pišu Novosti, zaliveno u beton pronađeno još jedno telo - navodno, supruga ove žene, za kog se sumnja da ga je ubila još pre četiri godine. Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.
Iako u policiji kažu da još ne znaju identitet mpreminulog muškarca, Novosti nezvanično saznaju da je reč o telu supruga ove žene, a sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor, on to sinoć i ispričao policiji.
U prilog tome ide i činjenica da je ona pričala da joj je suprug u Rusiji, da tamo živi i radi. Postoji trag da je 2019. godine njen muž ušao u Srbiju, ali ga od tada niko nije video niti čuo.
 
B. S. je navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. 
 
Za sada je pretpostavka da je B. S. izvršila saomoubistvo, što treba da potvrdi i obdukcija.
 
Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane B. S. došla policija i svima naredila da izađu iz kuće a kuća je zapečaćena.
  • Бранислав

    29.06.2022 13:41
    Убила мужа са љубавником...залила га бетоном...три године живела са тим и причала да је бивши муж у Русији и да ју је напустио и на крају се обесила...у Србији се живи хорор филм уопште не морамо да их снимамо...
  • G

    29.06.2022 10:40
    Palite deco iz Srbije na vreme
    "U svetu LUDAKA biti LUD je zapravo savršeno NORMALNO !!"-Akira Kurosawa

  • Vule

    29.06.2022 10:21
    Stop nasilju nad zenama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija