Vulin: Neću biti ambasador

Lider Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin negirao je danas medijske navode da će biti ambasador.
Vulin: Neću biti ambasador
Foto: 021.rs

"Sigurno je da neću biti ambasador u bilo kojoj zemlji", rekao je Vulin za Televiziju Pink.

Upitan vidi li sebe u novoj Vladi Srbije, on je rekao da će predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić doneti odluku o novoj vladi.

"Ja sam tu potpuno nevažan, ako ćemo sačuvati politiku vojne neutralnosti, neuvođenja sankcija Rusiji, čuvanja Republike Srpske... ja glasam za tu vladu sa obe ruke a da li ću ja biti u njoj to je potpuno nebitno", rekao je.
 
Napomenuo je da će Vučić imati njegovu podršku, bez obzira da li će biti u novoj vladi ili ne.
 
"Ne bih video nikakav problem da ne budem u novoj vladi samo ukoliko sačuva ovakve pozicije kao i do sada, a Vučić ima moju podršku bio ja ili ne u novoj vladi, zato što je jedini slobodni državnik u Evropi", rekao je Vulin.
  • sehen

    06.07.2022 00:09
    Vulin - primeran vojnik
    Vulin je bio nečiji primeran vojnik, ali nije dobio značku primernog vojnika, već će dobiti šut kartu. Da je bilo pameti on nikada ne bi bio ni na jednoj odgovornoj funkciji. To može samo u zemlji Srbiji.
  • lala

    02.07.2022 19:50
    NISI NI ZA ŠTA
    Ti čoveče nisi ni za jedan ozbiljan posao, a kamoli za funkciju ministra, ambasadora i sl. Da li si svestan toga?
  • Zebra

    02.07.2022 18:02
    Preškolovan je on za ambasadora. Bar premijer da bude. Jako je pametan i iskusan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija