Tužilaštvo pozvalo na razgovor Slobodana Milenkovića

Posebno odeljenje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za suzbijanje korupcije pozvalo je na razgovor načelnika Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.
Milenković je na razgovor pozvan u svojstvu građanina, a sastanak je zakazan za sredu u prostorijama Tužilaštva.
U Tužilaštvu navode da je Milenković pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.
Napominju da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica". 
  • Sta vam

    06.07.2022 08:04
    Je
    Pozvali su ga na razgovor gde ce traziti samo potvrdu onoga sto je vec izjavio! A to je da:"Jovanjica nema veze sa Familijom!"
    Gradjani su proizvodjaci, dileri i konzumenti! Nije vise - Djilas!
  • xxxxx

    06.07.2022 00:04
    pronašli su Zagu
    Znači da su konačno pronašli Zagu, na čuruškoj plaži, pa krenuli da hapse svedoke kriminala veka. Sram vas bilo. Skotovi jedni. Mi gradjani vas plaćamo da radite za prljavu politiku. A najveći kriminalci vam šetaju ulicama, jarani i slični bosovi.
  • Dete rock'n rola

    05.07.2022 17:43
    Znači ne zovu ga zbog Jovanjice, nego da ga pitaju da li je dilovao drogu. Ovom bezobrazluku nema kraja. Stvarno će biti neka kataklizma u ovoj zemlji kad narod pop....!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija