Jedan od najbližih saradnika Belivuka i Miljkovića priznao krivicu

Srđan Lalić, jedan od najbližih saradnija Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, priznao je krivična dela koja mu se stavljaju na teret, rekli su advokati novinarima ispred sudnice, javlja reporteka N1.
Lalić je, prema navodima optužnice, bio jedan od najbližih saradnika Belivuka i Miljkovića, takoreći, njihov "čovek od poverenja", prenosi N1.
Učestvovao je u svim likvidacijama - ubistvima Aleksandra Gligorijevića, Gorana Veličkovića, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, a za koje se sumnjiči ovaj klan.
Lalić je bio fakultetski obrazovan IT stručnjak pre nego što je postao Belivukov vojnik.
 
U posebnom odeljenju Tužilaštva za organizovani kriminal nastavlja se pripremno ročište u slučaju Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i jos 28 optuženih za najteža krivična dela, među kojima - pet ubistava, zatim otmice, mučenja, silovanja, prodaja droge i posedovanje oružja.
  • Da li

    06.07.2022 23:47
    Je i on tvrdio
    ...da u predsednika gleda kao u Sunce i da je od Sunca obnevideo...
  • Nesvrstan

    06.07.2022 20:17
    Ki su?
    Oni su proizvod sistema.
  • A3

    06.07.2022 19:00
    Verovali ili ne
    Jezivo je saznanje da je neko ko je fakultetski obrazovan IT stručnjak postao kriminalac i ubica. To govori o fundamentalnim poremećajima u društvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.