Ponoš: Ne treba Boga kriviti za poplave, ali ni Šapića, na dužnost je došao pre tri dana

Predsednik pokreta "Srbija centar" Zdravko Ponoš ocenio je danas da ne treba kriviti gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića za poplave, jer je dužnost preuzeo pre tri dana.
"Mislim da Bog nije baš dobra adresa da ga krivimo za poplave, ali takođe mislim da ne može da se okrivi neko ko je preuzeo dužnost pre tri dana. Za poplave oni realno nisu imali dovoljno vremena da nešto urade, mada neki od njih su i ranije bili na tim funkcijama. Neki od njih, nažalost, ne ulivaju poverenje", rekao je Ponoš za list Nova.
Ponoš je rekao i da je otvoren za saradnju sa svim strankama koje ne sarađuju sa vlasti.
"Sasvim sam siguran da takvih nema među strankama koje su nastupile u okviru 'Ujedinjene opozicije' i 'Moramo'", kazao je on.
 
Ponoš je rekao da će pokret "Srbija centar", kao vanparlamentarna politička organizacija, podržati druge parlamentarne organizacije.
  • Pa

    07.07.2022 14:52
    gospon Ponoš nemojte tako kad dobro znamo da je i Bog član napredne srbije, a vreme isto promenljivo, čas prži sunce, čas grmi oluja!
  • Djekson

    07.07.2022 14:25
    Ponoš
    Jel ovaj Ponoš Došao da Radi nešto ili samo da Kritikuje
  • pojasnite

    07.07.2022 13:16
    Što ne kaže kako se izazivaju poplave? Nemoguće je da ne zna. Ako zna da brani i zna ko nije, ko onda jeste izazvao i zašto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.