Muškarac iz Srbije se udavio u Grčkoj spasavajući unuku

Muškarac iz Srbije utopio se u sredu u Grčkoj pokušavajući da izvuče na obalu unuku koju je struja nosila na dušeku, objavljeno je na Fejsbuk stranici "Live from Greece".
Muškarac iz Srbije se udavio u Grčkoj spasavajući unuku
Foto: Pixabay
Ana Nikolić sa Tasosa upozorava srpske turiste da ne puštaju decu samu na dušecima kada duva vetar i talasi su.
Nikolić podseća da je sličnih slučajeva utapanja bilo i prošle godine.
Na stranici "Live from Greece" objavljeno je da su se u sredu desila još dva nesrećna slučaja. Na Tasosu je jedan mladi turista iz Rumunije skočio u Giolu, koja je čuvena turistička atrakcija na ostrvu, i doživeo tešku povredu kičme. Podseća se da je tokom juna bilo više nezgoda na istom mestu, jer turisti prilikom skoka u ovaj prirodni bazen loše procene dubinu i zbog zamućene vode ne vide da se na dnu nalaze stene i kamenje.
  • lala banat

    08.07.2022 10:32
    uh
    Tuga , dušek zezne i starije a ne decu , roditelji pamet u glavu da se ovo ne dešava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija