Milivojević: Opozicija treba da zahteva Vučićevo povlačenje sa čela stranke

Cvijetin Milivojević kaže da je pre otpočinjanja formalnih konsultacija u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije, predsednik države Aleksandar Vučić trebalo da podnese ostavku na mesto predsednika SNS.

"Opozicione stranke koje će se odazvati pozivu na konsultacije trebalo je da od Vučića zahtevaju povlačenje sa čela stranke", rekao je ovaj politički analitičar za televiziju Insajder.

Kako je najavljeno, na konsultacije u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije, koje počinju od četvrtka, 14. jula, odazvaće se većina opozicionih stranaka i stranaka koje su sa većinskom Sprskom naprednom strankom već učestvovale u vlasti.
Novi parlament bi trebalo da bude konstituisan do kraja jula, sudeći prema najavi predsednika Skupštine Srbije u prethodnom sazivu Ivice Dačića.
  • F

    13.07.2022 05:02
    F
    Taj se nikada nejce povuci ako ga narod neskine sa vlasti!!! Vlast i moc koju ti daje je veoma opasna za svakog coveka!!! Zato u civilizovanim drzavama niko nemoze biti na vlasti duze od 10 godina!!! Sve ostalo vodi u haos koji vec osecamo od Predsednika!!!
  • Biljana M

    12.07.2022 23:02
    Nema sta opozicija da zahteva, Vucic je vec najavio povlacenje sa mesta predsednika SNS-a. Nego, dvostruki su vam arsini, zaboravili ste da je Boris Tadic bio i predsednik DS-a i predsednik drzave, istovremeno.
  • Nikola

    12.07.2022 21:17
    Insistiramo ...
    ... da se poštuje zakon da ne može biti Predsednik Srbije i svoje stranke! Sledeće je da ga zamolimo da poštuje zakon. A, onda, ako može, može, ako ne, ne mora... Srednji Vek

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija