Marić: Batina je iz raja izašla, na Hepiju neće više biti Parova i Zadruge već rijaliti sa terena

Glavni urednik TV Hepi Milomir Marić rekao je da TV Hepi više neće praviti rijaliti prisilnog okruženja kao što su Parovi i Zadruga, već rijaliti sa terena, "u formi dokumentarnog programa".
Marić je, u okviru razgovora Regulatornog tela za elektronske medije (REM) sa kandidatima za nacionalne fekvencije, rekao da je ta televizija "uspela da sa informativnim programom napravi rezultate veće od rijalitija".

Na opasku predsednice Saveta REM Olivere Zekić da imaju samo "ruske špijune" u programu, Marić je rekao da se na TV Hepi može čuti nešto što nema na drugim televizijama.

Članica Saveta REM Judita Popović je pitala koja je garancija da će TV Hepi poštovati propise jer je bilo odluka o tome da su kršili medijske zakone, Marić je rekao da su prihvatili sve kazne i da su promenili program, dodajući da zbog toga "sami sebe ne mogu da poznaju i da su se promenili kad god su ih tukli".
 
"Batina je iz raja izašla", rekao je Marić.
 
Članica Saveta REM Aleksandra Janković je rekla da je prijatno iznenađena što će biti uveden verski program na TV Hepi, ali da je 0,5 odsto malo i pitala da li će biti specijalizovanih emisija na tu temu.
 
Marić je rekao da će taj program biti ubačen u vreme kada ih najviše ljudi gleda, ujutro, posle ručka i u informativnim emisijama. 
 
Višnja Aranđelović je podsetila da je na Hepiju bilo govora mržnje i pitala šta je garancija da toga neće biti.
 
Marić je ponovio da su rijalitijima i skandaloznim emisijama pokušavali da se izbore za gledanost, ali da su sada u tome uspeli i da sada informativne emisije gleda više od dva miliona ljudi.
  • Ex faca

    14.07.2022 19:28
    Gledanost
    Informativne emisije na režimskim programima gledaju samo oni koji trpe ceo dan i kad upale televizor onako sočno pljunu na aktere, i bude im lakše. Po sebi znam kad šaltam programe
  • Брадилко

    14.07.2022 10:40
    Хепи, Пинк...
    Хепи, Пинк са својих 15 "њуз канала",мељу нам мозак...
  • vid ovog

    14.07.2022 07:45
    definisanog
    @stari g_r_ade,
    kad kazes "specijalna vojna operacija NATO-a 1999", jel mislis zapravo na RAT koje su vodile clanice NATO-a protiv SR Jugoslavije??! Koji problem imas da to nazoves pravim imenom?? A nesto sam utiska da bi specijalnu vojnu operaciju RF u Ukrajni verovatno nazvao ratom, zar ne? Kad si vec tako "pazljiv" sa terminima, predlozicu ti da samo imas u vidu cinjenice koliko drzava je ucestvovalo u RATU protic SRJ 1999, kolika je bila njihova vojna i ekonomska moc, spram SRJ, iznurene sankcijama, koje su i imale za cilj da prvo ekonomski oslabi zrtvu (citaj plen).
    Sa druge strane, u specijalnoj vojnoj operaciji RF protiv nacistickog rezima koji je uzurpirao vlast u Ukrajni, sukob se odigrava izmedju dve strane, pritom RF ni blizu ne koristi sav vojni potencijal, a dok nazi rezim u Ukrajni ima ogromnu vojnu, ekonomsku podrsku i logisticku podrsku zapadnih zemalja i NATO saveza.
    To su cinjenice stari.
    I jos bih te samo pitao, gde si to bio 1999? Npr. ja sam tada bio na odsluzenju vojnog roka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija