Brat Dritana Abazovića: Partnerka Ane Brnabić radi kod mene, ne otvaramo bolnicu

Crnogorski mediji ovih dana pišu da brat crnogorskog premijera i partnerke premijerke Srbije postaju suvlasnici klinike koja će biti otvorena u zgradi nekadašnjeg BIGZ-a u Beogradu.

Iako Ana Brnabić tvrdi da se u profesionalni život svoje partnerke ne meša, brat Dritana Abazovića, Džihan, demantuje pisanje medija, navodi N1.

"Moja partnerka je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život, i ja sam sigurna da će se oni oglasiti po tom pitanju, tako da mislim da nema potreba da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade RS da pričam o tome", rekla je Brnabić na pitanje o pisanju crnogorskih medija.

Nakon što je N1 uputio pitanja kompaniji Vincula Biotech, javio se i dr Džihan Abazović, ponudivši obilazak bolnice BioCel u kompleksu WEST 65 u Beogradu, sa željom da uveri javnost da nova bolnica nije ni na vidiku.
 
"Ja zaista mislim da je to izmišljotina koja ima za cilj… ne znam ni ja šta da postigne. BIGZ nije u planu ni u skorijoj, ni u daljoj budućnosti, niti u bilo kakvom obliku našeg razmišljanja trenutno", kazao je Abazović.
 
On kaže da sa specijalistkinjom dr Đurđić, partnerkom Ane Brnabić, radi zajedno u klinici. Kako kaže, ne zna ni bračni, ni bilo koji drugi status svakog zaposlenog u klinici, dodajući da je Đurđić šefica radiologije. 
 
U timu je, uz dr Abazovića, još nekoliko lekara i vode se kao manjinski vlasnici. Najveći udeo od 75 odsto ima Ebsifolia Limited registrovana na Kipru, dok 15 odsto udela imaju robne kuće Beograd koje su, kaže Abazović, njihov finansijer. One, a ne predsednik Vučić.
 
"Vrlo sam ponosan na svoga brata i žao mi je što ga uvlačimo u političku igru. Moj brat je, a to može svako jednim klikom da pronađe, vrhunski stručnjak iz genetike", rekao je za HRT u februaru ove godine crnogorski premijer Dritan Abazović.
Toliko dobar da mu je srpski predsednik poklonio kliniku, bilo je pitanje novinara HRT-a.
 
"Toliko dobar da mu je on poklonio kliniku. Oni su tri lekara koji otvaraju vanserijsku kliniku, neviđenu na ovim prostorima", objasnio je tada Dritan Abazović.
 
Tvrdio je tada crnogorski premijer da je sarkastično pitanje zahtevalo sarkastičan odgovor. Njegov rođeni, stariji brat kaže da se ta tvrdnja, kada se pojavila u novinama, postala glavna tema njihovih internih šala.
 
"Naravno, u tome nema ni jednog promila istine. Naprotiv, meni je to na ličnoj razini na nivou uvrede", zaključuje on.
  • Samo pitam

    14.07.2022 16:53
    Da li njih dve tretiraju kao povezana lica?
    A odakle pare za bolnicu?
    Zaradila dok je bila na porodiljskom, kao mama preduzetnica?
  • Glasina

    14.07.2022 16:01
    Iz N. Sada
    Priča se da je Dritanov brat kupio bolnicu u Igalu sa ovdašnjim ortopedom čiji brat je valjda neki “Konzul od Nikaragve”.
  • salajka

    14.07.2022 14:16
    U svému ovome ima nesto tendeciozno a to je naglasavanje da je doticna dr partnerka Ane Brnabic. Uvodjenje necega na mala vrata, jer u sustini koga zanima sta i s kim radi Brnabicka u svoja cetiri zida, kao i bilo ko drugi ako to nije krvicno delo! Na ovaj nacin stvara se ustvari utisak da je to normalno,pa zasto to ne bi bilo legalno, pa usvajanje dece…i niz drugih opskurnih stvari. Sutra na pr. ja mogu da izjavim da je moj partner moj muz ali i moj komsija a prekosutra da izadjem u javnost i zatrazim da to bude legalno pa da se ja lepo udam za obojicu. Legalizacija bigamije ili poligamije, sto da ne ? Ako cemo tako, zasto bi se bilo ko osecao dikriminisan?
    Ljudi treba da shvate da sloboda postoji ali da ona ne moze da se zloupotrebljava, jer slobodan covek nije i covek oslobodjen od savesti
    i svake drustvene norme. Onda je dopusteno sve, pa i ubistvo…prst na celo ljudi, svoje dece radi, sve je predaleko otislo !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija