Ako krećete ka granici: Na Preševu se čeka više od tri sata, na Gradini sat i po

Putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu, jutros čekaju 200 minuta, saopštili su "Putevi Srbije".
Ako krećete ka granici: Na Preševu se čeka više od tri sata, na Gradini sat i po
Foto: 021.rs
Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije, zadržavanje za putničke automobile je 100 minuta.
Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 40 minuta.
Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju, zadržavanje za putnička vozila i autobuse je jedan sat, a isto toliko i na Batrovcima za putničke automobile.
 
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
  • Biba

    17.07.2022 10:39
    .
    Da li je moguce da u 21. veku ne postoji opcija da se brze i lagodnije predje granica? Svi ljudi sede nagurani, nervozni, umorni i cekaju satima svake godine, narocito kad krene ludilo na Batrovcima i Horgosu. Zar je toliko nemoguce prosiriti prelaze za po jos 10 prolaza i prosiriti auto put u poslednja 2-3 kilometra na dodatne dve trake da se izbegne cep?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija