Momirović: Nije strašno što je probijen rok za završetak rekonstrukcije puta Novi Pazar - Tutin

Ministar građevinarstva Tomislav Momirović izjavio je da je rekonstrukcija magistralnog puta Novi Pazar - Tutin "praktično završena" i da će on svečano biti otvoren u septembru.
Momirović: Nije strašno što je probijen rok za završetak rekonstrukcije puta Novi Pazar - Tutin
Foto: 021.rs
On je, prilikom obilaska radova na ovoj saobraćajnici, ocenio da je zadovoljan kako je sve urađeno, ocenivši da "nije strašno" to što je u junu probijen rok za završetak rekonstrukcije.
"Pitanje je zašto ovaj put nije rekonstruisan 40 godina, bio je potpuno propao. To nije kašnjenje, nije bitno hoće li radovi biti završeni 1. ili 15. septembra, preko 90 odsto radova je gotovo, protokolarno je kada ćemo ga otvoriti", poručio je Momirović.
On je dodao da je potpisan ugovor, vredan 1,6 milijardi dinara, za rekonstrukciju puta Novi Pazar - Raška i najavio da će radovi krenuti za mesec dana.
 
Rekonstrukcija saobraćajnice Novi Pazar - Tutin, u dužino od 20,5 kliometara, počela je krajem 2019. godine, a projekat je vredan 24 miliona evra i finansira se iz kredita Turske. Izvodi je turska kompanija "Tašjapi".
  • D

    19.07.2022 20:49
    .
    Jeste strašno, jer se rok probija.
    Jeste strašno, jer po Ugovoru neko mora da plati penale zbog kašnjenja.
    Jeste strašno, jer čemu onda Ugovor/Pravni sistem/Advokati/Sistem?
    Jeste strašno, jer ne umete da vodite državu i kradete je govoreći da ni to nije strašno.
    Moronizam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.