Gradonačelnik Leskovca o inicijativi protiv nastupa Karleuše: Koliko oni daju, dajem duplo

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović reagovao je povodom akcije da se sakupi novac koji bi bio dat Jeleni Karleuši da ne peva na otvaranju ovogodišnje Roštiljijade.
Odluka lokalnih vlasti Leskovca da Jelena Karleuša nastupom vrednim 20.000 evra otvori ovogodišnju Roštiljijadu razljutila je Leskovčane, a Pokret za Leskovac pokrenuo je inicijativu da se sakupi novac i ponudi pevačici, samo da ne peva u njihovom gradu.
 
Oglasilo se i udruženje "I ja se pitam", koje traži da se deo novca namenjen za Karleušin nastup preusmeri za projekte od značaja za građane.
Cvetanović, koji je funkcioner Srpske napredne stranke, stao je u odbranu pevačice i dao kontraponudu – on će dati duplo više od onoga što skupe protivnici nastupa Jelene Karleuše, i to u humanitarne svrhe.
 
"Jelena Karleuša je gospođa koja je podržavala Čedu Jovanovića, ali ona žena peva i kakve to veze ima s politikom. Pa baš bih voleo da sakupe pare, evo ja kažem, koliko oni sakupe, ja ću dati duplo više, ali ne da ne dođe Karleuša nego u humanitarne svrhe", rekao je Cvetanović za portal "Jugmedia".
"Pa ti isti ljudi dolaze, a ta ista opozicija ili kvaziopozicija prva dođe da gleda i Jelenu Karleušu i da sluša", naveo je gradonačelnik Leskovca.
 
On je rekao da je Milica Pavlović ranije tražila 10.000 evra, a posle objavljivanja novog albuma 15.000 evra.
 
"Marija Šerifović je tražila 25.000 evra, smatram da je previše, ali vi opet morate da dovedete neku zvezdu koja jeste zvezda, jer uvek se zvezda na prvo veče i na zadnje veče dovodi. Znate, Jelena Karleuša ima milion i po, do dva miliona pratilaca, to mi moramo da poštujemo. Ja ne znam ni jednu pesmu, ni Cecinu, ni Breninu, ni Dragane Mirković, ali poštujem ih jer su to zaista zvezde nad zvezdama, imaju svoju cenu, cena je ta koja jeste", zaključio je gradonačelnik Leskovca.
 
Na prethodnoj Roštiljijadi dogodila se slična situacija, kada su se građani pobunili zbog novca koji se daje za nastup Svetlane Cece Ražnatović.
  • Lazar

    26.07.2022 15:25
    Rumenka
  • 56

    23.07.2022 17:04
    Da primetim
    @ Лиманац
    ...ГУП је усвојен и то је једини пут за напредак нашег града.

    Od preteranog napora čovek je prolupao. Treba da ide u penziju.
  • Belja

    23.07.2022 15:07
    Lako je
    Lako je davati novac koji nisi svojim rukama zaradio!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.