FOTO Zajedno: Vežba MUP-a na akumulaciji pijaće vode pred Vučićem i Vulinom uprkos zabrani za čamce

Stranka "Zajedno" saopštila je da je policijska vežba "Gruža 2022", sa motornim čamcima koji koriste gorivo za pogon, održana uprkos zabrani korišćenja takvih čamaca na jezeru Gruža kod Kragujevca.

"Korišćenje motornih čamaca koji koriste gorivo za pogon strogo je zabranjeno na ovom jezeru, za sve ali ne i za predsednika Aleksandra Vučića i ministra Aleksandra Vulina", stoji u saopštenju.

Kako se navodi, "uprkos ovoj ekološkoj zabrani koje se građani pridržavaju, na ovom jezeru pijaće vode ministarstvo policije izvelo je taktičku vežbu "Gruža 2022", sa više od 200 pripadnika policije uz upotrebu motornih vozila i zapaljivih materija.

"Očito da nikom nije smetala činjenica da je ovo strogo zabranjeno jer je u pitanju akumulacija iz koje se čitav Kragujevac snabdeva pijaćom vodom. U regionu Šumadije, zbog izuzetno visokih temperatura i ogromne suše, na meri su restrikcije pijaće vode, a građani su pozvani da štede i hitno smanje potrošnju. Međutim, sve to kao da ne dotiče nit ministarstra policije nit predsednika, jer očito ne zanima ih kakav kvalitet vode i koje opasne materije se ovim postupanjem mogu naći u čašama Kragujevčana", ocenio je Nikola Nešić, narodni poslanik stranke "Zajedno" iz Kragujevca.

  • Pera

    23.07.2022 15:26
    Pa srbijanci glasaliste pa sad "pijte "
  • Ahab

    23.07.2022 13:44
    Antisrpski rezim koji sve radi u korist belosvetskih lihvara i izrabljivaca.
    Zato ili motku u sake-ili cutis i cekas priliku.
  • Loodilo šizenje

    23.07.2022 10:51
    Čuju se glasine da pored Instagram takmičenja za fotografiju nedelje postoji i interno naprednjačko takmičenje za psinu i loodilo nedelje.
    Pobednička psina i loodilo bude izvedena od strane ekipe Prvorođeni-Voolin-Neša-Mona-Drobnjak-LošMi.
    Onaj čiji je predlog pobedio napreduje u hijerarhiji, dobija gostovanje u nekom jutarnjem programu i stan u nekom na vodi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.