Na izlaz iz Srbije najduže se čeka na Preševu

Putevi Srbije saopštili su da se na izlazu iz Srbije autobusi na graničnom prelazu Preševo prema Severnoj Makedoniji zadržavaju skoro tri sata.
Na izlaz iz Srbije najduže se čeka na Preševu
Foto: 021.rs (arhiva)

Kako navode, približno toliko čekaju i automobili.

Na prelazu Gradina prema Bugarskoj automobili čekaju oko sat i 20 minuta, a na Jabuci prema Crnoj Gori sat vremena.

Na ulazu u zemlju, najduže se čeka na prelazu Šid, oko dva sata i na Batrovcima gde se automobili zadržavaju oko sat i po.
 
Na ulazu u Srbiju preko Gradine čeka se nešto više od sata, dok je na Kotromanu zadržavanje sa obe strane oko 45 minuta, navedeno je u saopštenju.
  • Mudri

    23.07.2022 17:36
    Zato ja odmaram u Rumuniji, ni jedno vozilo na Srpskoj Crnji, prešao granicu za dva minuta, prijateljski narod, kultura na nivou, priroda i gradovi prelepi, i cene kao u NS. Pored Srbije, jedna od najlepših zemalja, a nama tako nekako nepoznata.
  • Putar

    23.07.2022 17:09
    Bukvalno jezivo, ponedeljak na utorak, 03:50 ujutru, kilometarske kolone u 2 trake... kao bratski narodi, jedna carina, bla bla... ajde bre idem sledeci put preko Bugarske. Avtoput im katastrofa.... bezi bre

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija