VIDEO: Naprednjaci objavili video u kojem traže od Vučića da ostane na čelu stranke

Srpska napredna stranka objavila je na Tviter nalogu promotivni video u kojem istaknuti naprednjaci Vladimir Orlić i Nevena Đurić navode značaj predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića za državu.
VIDEO: Naprednjaci objavili video u kojem traže od Vučića da ostane na čelu stranke
Foto: 021.rs (arhiva)

Oni ističu da je želja svih članova da on i dalje ostane na čelu stranke.

"Želja svih nas u Srpskoj naprednoj stranci, jedinstvena, nepodeljena i snažna, da na čelu stranke ostane Aleksandar Vučić", navodi Orlić u videu.
 
Potpredsednica naprednjaka i ministarka Zorana Mihajlović izjavila je ranije ove nedelje da Vučić ne bi trebalo da se povlači sa čela stranke, kako je sam u više navrata najavljivao.
 
"Da li postoje neka razočarenja zbog kojih hoće da se povuče sa mesta predsednika SNS, verovatno, ali verujem da SNS može da se podigne i da bude još jači, ali samo sa svojim predsednikom", rekla je Mihajlović novinarima.
  • Nikola

    26.07.2022 18:33
    Koliko se ja secam, a verovatno i vecina naroda, Vucic je ubedio Tomu Nikolica da ne moze da bude Predsednik Srbije i Predsednik stranke u isto vreme. Dobro znamo sta se sa Tomom dogodilo kada je dao ostavku na Predsednika stranke i kada mu je istekao mandat Predsednika Srbije. Da li ovde ima naivnih koji su pomislili da ce Vucic da proba "sopstvenu corbu"? Naravno da nece. Ostace on i Predsednik Srbije i Predsednik stranke. Ovo je samo dobro rezirana predstava za narod, "eto ja bih da idem a oni me mole da ostanem, sta cu, ostacu"
  • Mister No

    24.07.2022 18:41
    Kakvo
    Prose....nje.
  • Sga

    24.07.2022 16:11
    Vučko
    Ostani zgubidani će nas vratiti na početak , Vučko je naš mi smo Vučkovi živela Srbija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.