Aleksić: Ako verujete Jeleni Zorić za Andreja Vučića, onda joj verujete i za Gašića

Narodna stranka pozvala je nadležne da u najskorijem roku ispitaju navode novinarke Jelene Zorić o kontaktima direktora BIA i vlasnika Poljoprivrednog dobra "Jovanjica", optuženog za uzgoj marihuane.
"Ako je tvrdnja Jelene Zorić da brata predsednika Srbije Andreja Vučića 'nema u Jovanjici' istinita, onda je istinita i njena tvrdnja o kontaktima Bratislava Gašića i Predraga Koluvije, i obrnuto – ako laže o Andreju Vučiću, onda laže i o Gašiću", rekao je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.
On je dodao da "danima traje histerija u režimskim glasilima, koji izjavu Jelene Zorić da Andreja Vučića nema u 'Jovanjici' navode kao krunski dokaz u postupku, iako dokaze izvode nadležne institucije i službe, a ne novinari".
"Zanimljivo je, takođe, da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvaljuje Jeleni Zorić zbog izjave o njegovom bratu Andreju, a da istovremeno nije tražio od nadležnih institucija da ispitaju njenu tvrdnju da je Gašić bio u kontaktu sa Koluvijom, kao i tvrdnju te novinarke da je iz BIA potekla informacija o umešanosti Andreja Vučića u 'Jovanjicu'", rekao je Aleksić.  
 
Brnabić: Niko se nije izvinio zbog laži
 
Premijerka Ana Brnabić navela je da se "niko nije izvinio zbog iznošenja lažnih tvrdnji".
 
"Ponovo se utvrdilo da su svi koji su tvrdili da Andrej Vučić ima neke veze sa Jovanjicom lagali. Izvinjenje nismo čuli", napisala je Brnabić na Tviteru.
 
Mediji su ranije preneli izjavu novinarke BIRN-a i Vremena Jelene Zorić da Andrej Vučić nije imao veze sa slučajem Jovanjica, već da je u pitanju bio "spin".
  • Dendi

    24.07.2022 07:50
    Ima izuzetaka
    U mafijaškoj državi opasno je biti novinar, mislim pošten novinar. Jelena Zorić pokazuje i dokazuje da je to ipak moguće.
  • Ahab

    23.07.2022 23:14
    Jeste princezo Frozen, svi ti verujemo.
    Ako laže i izmišlja-treba da dobije krivičnu zbog ometanja istrage, a ako ima neka saznanja koja zvanični istražni organi nemaju-treba da ode u tužilaštvo i da iskaz.
    Ovako ispada da je dobila pare da ide okolo i klepeće kako je bata Andrej nevin, a bata Gaša grbav.
  • Goga

    23.07.2022 22:30
    Privatna drzava
    Ja prosto ne mogu da verujem da postoji ijedna velika afera u koju nije umesan ceo državni vrh! A vi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija