Vučić: Iz razumljivih razloga ne mogu da komentarišem Vulinovu izjavu o obaveštajnim službama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "iz razumljivih razloga" ne može i neće da komentariše navode Aleksandra Vulina.
Vučić: Iz razumljivih razloga ne mogu da komentarišem Vulinovu izjavu o obaveštajnim službama
Foto: FoNet (Milica Vučković)
"Iz razumljivih razloga niti mogu niti hoću da komentarišem. Čak i kada znam određene stvari, nemam prava da ih komentarišem", rekao je Vučić.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je juče da ga je "jedna od najvećih obaveštajnih službi na svetu, ako ne i najveća" obavestila da su njegovi politički stavovi neprihvatljivi i da, ako ih ne promeni i ne napusti politiku lojalnosti prema predsedniku Aleksandru Vučiću, neće biti član vlade.
Vulin je za TV Pink rekao da mu je iz te obaveštajne službe poručeno da će sve učiniti da ga kompromituju tako što će pokrenuti veliku medijsku i svaku drugu kampanju protiv njega, ako ne promeni političke stavove.
 
"Vučić je informisan od naših obaveštajnih službi da se ovo priprema i očekujem masovan napad na mene iduće nedelje, verovatno oko konstituisanja parlamenta", rekao je Vulin, navodeći da je upoznat preko kojih medija će se to raditi.
  • Dragi

    25.07.2022 14:22
    Vucic ce da komentarise sve za sta nije kompetentan, i sve ono nece, za sta ima nadleznosti, jer, kako rece, njemu je bitan rejting,a ne Srbija, naravno da je i ovo drugacije izgovorio
  • Korto

    25.07.2022 12:30
    Vladar je jedan od nas
    On je izjavio da nema prava na nešto? Jel ga to opet uhvatio sezonski virus evropeizma i slobode? Ili su pak skupe lignje uticale da se poistoveti sa svojim obespravljenim podanicima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.