UNS prijavio pretnje Jeleni Zorić od Dijane Hrkalović, tužilaštvo će postupiti po prijavi

Udruženje novinara Srbije prijavilo je pretnje koje je novinarki Vremena i BIRN-a Jeleni Zorić uputila bivša državna sekretarka MUP-a Srbije Dijana Hrkalović, gostujući na televiziji Hepi.
Treće osnovno tužilaštvo će postupiti u skladu sa obavezujućim uputstvom koje podrazumeva hitnost postupka kada su pretnje upućene novinarima, navodi se u saopštenju UNS-a.
Hrkalović je u toj emisiji, prenosi UNS, rekla da je "čula kako brat Jelene Zorić priča da je imala probleme sa redakcijom u kojoj je prethodno radila, zbog toga što je prikrila prepisku između Drecuna i nekog kriminalca, najverovatnije Koraća, koja je stigla na mejl te redakcije".
Zorić je za UNS rekla da je to način bivše sekretarke MUP-a "da joj pošalje pretnju i zastraši je, spominjući njenog brata, iako za to ne postoji nijedan povod, već da se radi o laži".
 
UNS dodaje i da im je Jelena Zorić dostavila link ka televizijskom prilogu emitovanom na televiziji N1 o toj prepisci, za koju Hrkalović tvrdi da ju je prikrivala.
  • Protivnik

    27.07.2022 09:27
    Smrtne kazne
    Više od tri decenije, ali za Hrkalović i ostalu naprednu bandu....
    Razmišljam....
  • Sunce

    27.07.2022 06:41
    Sprzi
    ...sve sto stigne...Ipak, bez saveta - klonite ga se!
    Nije Sunce sve sto sija!
  • Apsolutno

    27.07.2022 06:35
    Tacno
    Dobro znamo kako te pretnje idu...U vreme vrhunca moci Dijane Hrkalovic bile su pretnje opozicionoj aktivistkinji: "Ti imas dete, a mi imamo gepek", sto je ipak u senci pretnje na "sve pustenog osudjenog silovatelja Sime Spasica sa Kosova -srca Srbije" i reci glumici:"Ubicu ti sina!"
    Ko iza svega stoji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija