Privedena dva vozača, jedan vozio 232 kilometra na čas

Saobraćajni policajci presretačem su zaustavili i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje.
Privedena dva vozača, jedan vozio 232 kilometra na čas
Foto: Pixabay (ilustracija)

Policija je, oko 1.20 posle ponoći, na auto-putu kroz Novi Beograd, u smeru ka Šimanovcima, zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača automobila marke "mercedes SLК 200", koji je vozio brzinom od 184 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na čas.

Кontrolom je utvrđeno da vozi sa probnom vozačkom dozvolom.

Na auto-utu Beograd-Niš, kod Ćuprije, oko 13.40h, policija je zaustavila automobil marke "WV arteon", kojim je upravljao turski državljanin brzinom od 232,7 kilometara na čas, na delu gde je ograničenje 130 kilometara na čas,.
 
Daljom kontrolom ustanovljeno je da vozilom upravlja bez vozačke dozvole.
 
Vozač je, po skraćenom postupku, priveden sudiji za prekršaje, navedeno je u saopštenju MUP-a.
  • Banderaš

    30.07.2022 00:37
    Parazitska policija
    Ogromni broj automobila je u tranzitu i svi voze 160-200kmh i policija za 24h zaustavi 2 vozaca!! A samo je u Južnobačkom okrugu policija danas iskljucila 10 vozaca!!? Kako je to moguće ? Imamo zvanicno 65000 policajaca u srbiji zaposleno ,a nisu u stanju da zavedu red u saobracaju!! Kako je to moguce,zasto je to tako!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija