Orlić kandidat SNS za predsednika Skupštine: "Čovek fantastičnog inženjerskog uma i britke reči"

Na predlog predsednika stranke Aleksandra Vučića, Vladimir Orlić će biti kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Skupštine, odlučeno je na današnjoj sednici Predsedništva naprednjaka.
Član predsedništva SNS Nikola Selaković poručio je posle sednice da je odluka stranke da se podmladi rukovodstvo, kako Skupštine, tako i Vlade.
Selaković je rekao da je odluka doneta jednoglasno, aklamacijom i da se tako pokazuje "kakav neverovatan potencijal leži u SNS".
"Ponosim se time što s takvim čovekom sedim u stranci, što je to čovek koji je u međuvremenu završio Matematičku gimnaziju i ETF na kome je doktorirao, što je otac tri ćerke, što je bio stipendista za mlade talente i što je čovek fantastičnog inženjerskog uma i britke i jake reči. Njegove debate u Skupštini su bile uživanje za slušanje, kako se bori za ideje koje su promovisali SNS i Vučić", rekao je Selaković.
 
Selaković je dodao da su kandidati za buduće rukovodstvo poslaničke grupe SNS, ali i funkciju potpredsednika parlamenta, Milenko Jovanov, Marina Raguš, Nevena Đurić i Sandra Božić.
 
Za 10 dana biće održava nova sednica Predsedništva SNS, na kojoj će se naprednjaci izjašnjavati o politici Vlade i kadrovskim rešenjima.
  • Djuka B

    03.08.2022 12:59
    Dva pitanja ...
    "Čovek fantastičnog inženjerskog uma i britke reči"
    Na ovo gore imam samo 2 pitanja:
    - gde je i koliko dugo radio kao "fantastičan inženjerski um" !?
    - zašto upadanje drugima u reč, verbalne uvrede i sl. nazivate "britka reč" !?
  • Mr.perfect

    02.08.2022 08:55
    Idealan
    Čovek se profesionalno bavi upadanjem u reč
  • Dejan

    02.08.2022 08:54
    Poltron i zgubidan
    Gde se dokazao u struci taj vrhunski inzenjer? Gde je radio izvan politike, sta je isprojektovao, pustio u rad, odrzavao i servisirao ? Koji su njegovi profesionalni rezultati u struci, osim sto mlati praznu slamu na grbaci naroda za masne pare, dok drugi inzenjeri koji se bave svojim poslom mogu samo da sanjaju o njegovim primanjima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija