FOTO Vulin: MUP osvojio 10 zlatnih medalja na takmičenju policija sveta

Ministar policije Aleksandar Vulin primio je pripadnike Sportske jedinice tog ministarstva, koji su na Svetskim policijskim i vatrogasnim igarama u Roterdamu u Holandiji osvojili 10 zlatnih medalja.

On je istakao da su medalje osvojene na takmičenju gde su "sve policije sveta poslale svoje najbolje".

Na tom međunarodnom takmičenju, navodi se u saopštenju ministarstva, zlatne medalje Srbiji doneli su pripadnici MUP-a džudista Boško Borenović, rvači Strahinja Despić, Sebastijan Nađ i Davor Štefanek, karatistkinja Brankica Negovanović i strelci Ljubiša Momčilović, Snežana Momčilović, Aleksandar Maričić i Dragan Ćaćić, kao i tekvondistkinja Nadica Božanić.
Ministar Vulin je istakao da je to bio prvi put da se MUP takmiči na svetskim policijskim igrama i da su se svi pripadnici MUP-a vratili sa zlatnom medaljom.
 
 
"A bili smo na takmičenju gde su sve policije sveta poslale svoje najbolje, posebno u disciplinama koje su policiji bitne, borilačke i streljaštvo. Policije se mere po tome kako se bore i po tome kako gađaju. Kad ih tu pobedite, a vi ste ih sve pobedili, onda se vidi koliko je veliki uspeh", rekao je Vulin.
 
Pripadnici MUP-a, koji su se takmičili na Svetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Roterdamu, ministru Vulinu su uručili poklon - prvu ekipnu zlatnu medalju Sportske jedinice MUP-a u disciplini "RAR" pištolj.
 
  • Zebra

    04.08.2022 20:12
    Bravo Vuline, kidaš kako si ih obučio…
  • A daaaaaaaaaaj

    04.08.2022 17:55
    Čudo neviđeno
    A daaaaaaaaaaj, Davor policajac
  • Bravoo

    04.08.2022 17:52
    Juline ljubi te
    tetka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.