Putevi Srbije: Smanjite brzinu kod Bubanj Potoka i od Aleksinca ka Paraćinu

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na vozače da smanje brzinu u zoni radova na obilaznici oko beograda kao i na putu od Aleksinca do Paraćina.
Putevi Srbije: Smanjite brzinu kod Bubanj Potoka i od Aleksinca ka Paraćinu
Foto: Pixabay
U saopštenju su naveli da se zbog radova na izgradnji nove petlje "Bubanj Potok" na obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na autoputu u oba smera, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu, od isključenja na kružni put do petlje "Tranšped", navodi N1 Beograd.
Istovremeno se i na više deonica autoputa od Aleksinca do Paraćina, u smeru ka Beogradu, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu.

"Putevi Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na povećan intenzitet saobraćaja koji se očekuje narednih dana.

  • 9

    05.08.2022 16:58
    Prekjuče
    primećena gužva oko 5 km dužine kod Aleksinca zbog radova , ali nije primećena smanjena putarina jer se vozi dvosmerno u istoj kolovoznoj traci , a to onda nije auto put sa ograničenjem brzine na 60 km/h.
    Ali šta očekivati od poluismenih taticinih ministara.
  • Joca

    05.08.2022 14:22
    Drumarina
    Drumarina će te platiti i ako ne vozite svoje vozilo po auto putu. Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija