Orlić: U Skupštini će se sprovoditi politika Aleksandra Vučića

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da će se u Skupštini sprovoditi politika koju predstavlja predsednik države i Srpske naredne stranke Aleksandar Vučić.
Orlić: U Skupštini će se sprovoditi politika Aleksandra Vučića
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
"Postoji nesporna parlamentarna većina. To je ono za šta je narod glasao i kakva politika da se sprovodi u narednom periodu. Nema tu nikakvih dilema šta ko da očekuje, to je politika koja će u našoj Skupštini da se sprovodi", rekao je Orlić za TV Hepi.
On  je naveo da je novi saziv Skupštine Srbije "počeo sa više demokratije, slobode i više uvažavanja koje pokazuje parlamentarna većina", ali da to ne znači da SNS ne zna koju će politiku da sprovodi i da je "podložna pred drskošću iz opozicije".
Orlić, koji je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a, naveo je da "oni koji su apsolutno protiv svega što radi Vučić prvi ne bi sedeli u poslaničkim klupama, jer, da su se sledili njihovi aršini, ne bi uspeli da preskoče cenzus od pet odsto".
 
"Ali to što je urađeno sa spuštanjem cenzusa samo govori o dobrom i pozitivnom, o demokratiji danas u Srbiji", rekao je Orlić.
  • 696

    07.08.2022 18:40
    Jedan od onih
    E, moj orliću. Školovan jesi, ali simpatičan nisi uopšte.
  • Novosadjanka

    07.08.2022 15:51
    Ovaj formalno školovani kadar, sto je u SNS retkost,Predsednik Narodne skupštine, ne razlikuje 3 grane vlasti i ne zna da je njegova zakonodavna.!!!
  • Mama Koko

    07.08.2022 15:45
    Bravo!
    Tako mlad i rečit, glasan, poslušan, svaku ženi u svakoj emisiji može da nadjača da se ne čuje, čak i većinu muškaraca, ponos našeg roda i naroda! Ugledakjte se na Orlića vi zgubodani, zamislite kako bi nam divno bilo u ovoj našoj Srbiji, koja je doduše već idealna, ali zamislite kad bismo svi bili kao on....pa mi ni jedan problem imali ne bismo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija