Vulin: Policija će ozbiljno shvatiti to što je "Danas" otkrio Vučićevu adresu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da će policija "ozbiljno shvatiti" to što je list "Danas" otkrio adresu na kojoj živi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vulin: Policija će ozbiljno shvatiti to što je "Danas" otkrio Vučićevu adresu
Foto: 021.rs

"Predsednik Aleksandar Vučić odbija da ozbiljno shvati mržnju sa kojom živi, ali nadležni organi bi morali, policija hoće", naveo je Vulin u saopštenju.

List "Danas" je u tekstu pod nazivom "Za potrebe sudskog postupka nije lako locirati šefa države" napisao da postoje teškoće onih koji tuže predsednika Srbije da navedu njegovu adresu.
Dodali su i da su u kabinetu predsednika naveli da on nije menjao adresu.
 
U tekstu je, u vidu citata podneska iz spora koji protiv Vučića vodi predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić, navedeno ime ulice kao i broj ulaza u zgradu koje se pominje u tom podnesku. 
  • Predrag

    12.08.2022 19:03
    Dopuna vesti
    Značajni intalijanski državnik Sandro Pertini stanovao je,sa suprugom,u malom stanu u centru Rima i to su svi znali.
  • ex chapman

    12.08.2022 08:52
    policija?
    policija sada vec otvoreno priznaje da joj je JEDINA svrha obracunavanje sa protivnicima rezima i sa svima koji su dovoljno hrabri ili dovoljno glupi da kazu istinu koja je svima ocigledna.
  • Nina

    11.08.2022 14:34
    Bravo limanac,dosadilo svima...i ostali
    Potpuno se slažem sa vama
    Samo ostro,
    Niste vi makar ko
    Vulin i policija u svakoj krimi corbi mirodjija,uz pravosudje i vas blagoslov...
    Tako treba...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.