Ministarstvo prosvete: Trenutna situacija ukazuje da će škola početi 1. septembra

Trenutna epidemiološka situacija i prognoze ukazuju da će školska godina početi 1. septembra.
Ministarstvo prosvete: Trenutna situacija ukazuje da će škola početi 1. septembra
Foto: Pixabay

To je danas rečeno iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Iz ministarstva su za Danas potvrdili da zajedno sa Timom za praćenje i koordinisanje mera u radu škola i nadležnim institucijama redovno prate epidemiološku situaciju u zemlji.

"Do početka školske godine Tim za škole sastaće se još jednom kako bi razmotrio situaciju, a Ministarstvo će o zaključcima blagovremeno informisati škole i proslediti im instrukcije o epidemiološkim merama koje će se primenjivati, a koje će pripremiti Institut za javno zdravlje 'Milan Jovanović Batut'", naveli su iz ministarstva.

  • Aleksandra

    11.08.2022 21:04
    Naravno da ce početi. Što ne bi počela? Mene više muči to što nemaju odmor, odnosno, što i to malo nazovi raspusta moraju da uče i čitaju lektire. Što moraju da nadoknadjuju sve sto u školi ne rade.
  • David

    11.08.2022 08:25
    opet...
    Oče u školu neče u školu možda če pola-pola.Ajd sedite Vi sede glave i dogovorite se da roditelji mogu da se organizuju oko vođenja deteta u tu tvz. školu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.