Ministarstvo prosvete: Trenutna situacija ukazuje da će škola početi 1. septembra

Trenutna epidemiološka situacija i prognoze ukazuju da će školska godina početi 1. septembra.
Ministarstvo prosvete: Trenutna situacija ukazuje da će škola početi 1. septembra
Foto: Pixabay

To je danas rečeno iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Iz ministarstva su za Danas potvrdili da zajedno sa Timom za praćenje i koordinisanje mera u radu škola i nadležnim institucijama redovno prate epidemiološku situaciju u zemlji.

"Do početka školske godine Tim za škole sastaće se još jednom kako bi razmotrio situaciju, a Ministarstvo će o zaključcima blagovremeno informisati škole i proslediti im instrukcije o epidemiološkim merama koje će se primenjivati, a koje će pripremiti Institut za javno zdravlje 'Milan Jovanović Batut'", naveli su iz ministarstva.

  • Aleksandra

    11.08.2022 21:04
    Naravno da ce početi. Što ne bi počela? Mene više muči to što nemaju odmor, odnosno, što i to malo nazovi raspusta moraju da uče i čitaju lektire. Što moraju da nadoknadjuju sve sto u školi ne rade.
  • David

    11.08.2022 08:25
    opet...
    Oče u školu neče u školu možda če pola-pola.Ajd sedite Vi sede glave i dogovorite se da roditelji mogu da se organizuju oko vođenja deteta u tu tvz. školu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija