Dačić: Vučić i ja se usaglasili o nastavku saradnje u vlasti

Predsednik SPS Ivica Dačić se, posle razgovora sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem, saglasio sa njim da treba da nastave političku saradnju.
Dačić: Vučić i ja se usaglasili o nastavku saradnje u vlasti
Foto: 021.rs
Najavio je za Večernje novosti da će se razgovori biti nastavljeni početkom sledeće nedelje.

Prema njegovim rečima, posle toga će predloge o nastavku saradnje uputiti na odlučivanje stranačkim organima.

Dačić je dodao da je u razgovoru sa Vučićem konstatovano da su, tokom deset godina saradnje SNS i SPS, "stvoreni svi preduslovi za ekonomski prosperitet i bolji standard građana".
 
Vučić je na konferenciji za medije u četvrtak rekao da će u danima posle sastanka u Briselu sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem 18. avgusta znati "sve po pitanju Kosova i novog mandatara".
  • DRMRFR

    12.08.2022 14:23
    Je l ti laknulo?
  • Bananamen

    12.08.2022 14:17
    Vidim procenti od spredicije juznoamerickog brasna ce i dalje da se uzimaju...
  • alex nejaki/aga

    12.08.2022 13:17
    pajo patak
    hehehe analitičar statističar na osnovu stila pisanja ,kretanja , algoritam otkriva hahahahaha!pajo patak dobro mogo bi biti stativa , ali to ti je vrh , analitičar bi mogao biti lopta hehe! daleko ćete zajedno dogurati , kakva lepota Srbija sve jača i jača i jača a botovi zgubidani sve jadniji , bedniji mržnja ih satire !
    Živela Srbija a botovi u stative i lopte ! pajo patče izdrži hehe!analitičaru nauči nešto da radiš , za početak na mješalicu hahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.