Udovičić: Naložio sam smenu direktora Zavoda za sport i medicinu, posebna osuda nasilja nad ženama

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je danas da je naložio smenu direktora republičkog Zavoda za sport i medicinu sporta Gorana Bojovića zbog napada na zaposlenu u toj instituciji.
Udovičić: Naložio sam smenu direktora Zavoda za sport i medicinu, posebna osuda nasilja nad ženama
Foto: 021.rs

Udovičić je u pisanoj izjavi naveo da osuđuje svaki vid nasilja, "posebno nad ženama".

"Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića", naveo je Udovičić, a prenelo Ministarstvo omladine i sporta.

Prethodno se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako direktor Zavoda za sport i medicinu Goran Bojović, pred još dve osobe, napada i hvata za vrat ženu zaposlenu u toj ustanovi.
 
Više javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je danas agenciji Beta da je izdalo nalog za privođenje direktora republičkog Zavoda za sport i medicinu sporta.
  • Cccaki

    12.08.2022 19:37
    Vosa
    Pozdravio te Jasnic!!!
  • Djani

    12.08.2022 19:01
    Ima toga jos
    Sada Goran Bojovic, juce Sinisa Jasnic, a gde si ti gospodine "nedodirljivi"? Odlazi zajedno sa svojim izborima - ti si ih i postavljao!
  • slusaj starije

    12.08.2022 17:07
    Tako se radi u celom svetu. Svako ima diskriminujuci snimak koji se objavljuje kada doticna osoba prestane da bude poslusna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.