Uhapšen direktor Zavoda za sport i medicinu sporta zbog napada na radnicu

Policija je danas, 12. avgusta, privela Gorana Bojovića, direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Srbije, zbog napada na radnicu, nakon što se snimak napada pojavio na društvenim mrežama.

"Osumnjičeni G.B. je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen i uz krivičnu prijavu doveden dežurnom tužiocu, koji ga je saslušao. Nakon što je osumnjičeni izneo svoju odbranu, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora", navode iz tužilaštva, prenosi nova.rs.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izjavio je danas da je naložio smenu Gorana Bojovića.

Podsetimo, Bojović je uleteo u jednu od kancelarija, a onda pred najmanje dva svedoka fizički napao radnicu.
 
Snimak sigurnosnih kamera pokazuje Bojovića kako ulazi u kancelariju, a onda se odmah unosi u lice radnici. Pokazuje joj prstom ka vratima, a kada mu ona odgovara hvata je za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju nakon što je leđima udarila u zid. Nadvio se nad njom, a onda ona ustaje i nastavlja se polemika.
 
 
To se dogodilo krajem prošle godine, a snimak je tek nedavno objavljen na društvenim mrežama.
  • Nena

    15.08.2022 22:53
    Dokle cemo da trpimo ovakve ljude na rukovodecim mestima. Znateli koliko ovakvih directora ima.Drze ih ti po 20 I vise godina.Pa propade ave bez njh.Znaju svaku rupu u zakonu,zaposljavaju svoju rodbinu,svoju decu I decu svojih prijatelja na rukovodecim meats.Radnike zastrasuju otkazima ne smeju da traze svoja prava.Cak I kada se sazna o njima velo brzo se izvuku.Dokle bre.Preduzmite nesto podhitno,aman ljudi .
  • Ime

    13.08.2022 07:47
    Zavod za sport? Kakvi uhlebi, sve na SIZ!
  • Лиманац

    12.08.2022 22:54
    Насиље није решење
    Питање је шта је претходило овом догађају, сумануто је да особа на важној функцији учини овако нешто.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.